Trimite mesaj

Sunt de acord cu politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal si termenii si conditiile website-ului

Sunt de acord sa fiu contactat pe e-mail sau telefon

Doresc sa fiu abonat la newsletter

Informatiile pe care ni le furnizati in acest formular sunt doar pentru a trimite raspuns la solicitarea Dumneavoastra, sau pentru a va solicita lamuriri suplimentare. Va rugam sa ne transmiteti daca sunteti de acord. Informatiile vor fi folosite strict pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra.

Consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si furnizarea datelor mentionate mai sus sunt voluntare. In orice moment puteti sa va retrageti consimtamantul. Pentru a face acest lucru, va rugam sa ne contactati la contact@vilonmedia.ro sau contact@tekability.ro. Apasand butonul de mai jos declarati ca sunteti de acord cu modul in care procesam datele Dumneavoastra in acord cu termenii legali.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru imaginile sau textele de pe paginile promovate. Afacerea care beneficiază de promovare își asumă această responsabilitate.
Contact Politica de confidentialitate Termeni si conditii

Contact


Daca ai intrebari, sau probleme foloseste formularul de contact.

Politica de confidentialitate date cu caracter personal


S.C. VILON CROMER S.R.L. este un operator de date cu sediul social la adresa str. Canepiste nr 1, Aninoasa, jud. Dambovita, Romania, responsabil de datele dvs. personale. S.C. TOKAIDO CONSULT S.R.L. este partener entitate juridica S.C. VILON CROMER S.R.L. si impreuna cu aceasta va livreaza serviciile in concordanta cu Termenii si Conditiile de utilizare (denumita in mod colectiv "PRESTATOR", "noi", "noua" sau "noastre" in aceasta declaratie de confidentialitate). Entitatile juridice PRESTATOR sunt considerate de asemenea operatori de date pentru serviciile locale pe care ele le ofera. 

Societatea noastra considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care prelucram, respectiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-urile noastre, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu noi.

Prin utilizarea acestui site sau / si serviciile noastre, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

Cuprins

  1. Definitii utilizate
  2. Principii de protectie a datelor
  3. Ce drepturi aveti cu privire la utilizarea datele personale
  4. Ce date personale colectam
  5. Cum folosim datele dumneavoastra personale
  6. Cine altcineva are acces la datele personale
  7. Cum putem securiza datele d-voastra
  8. Unde stocam datele dvs. si pentru cat timp?
  9. Informatii despre cookie-uri
  10. Securitatea procesarii
  11. Informatii de contact

Definitii

Datele cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.
Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizata – persoana fizice ale caror date personale sunt prelucrate.
Copil – o persoana fizica cu varsta sub 18 ani.

Principii de protectie a datelor

Ne angajam sa urmam urmatoarele principii de protectie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:

Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizata are urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare – ceea ce inseamna ca trebuie sa stiti daca datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de cine sunt prelucrate.
  2. Dreptul de acces – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita si de a obtine o copie a datelor dvs. personale culese.
  3. Dreptul la actualizare/rectificare – ceea ce inseamna aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra personale, care sunt inexacte sau incomplete.
  4. Dreptul de stergere – ceea ce inseamna ca in anumite circumstante puteti cere ca datele dvs. personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.
  5. Dreptul de a restrictiona procesarea – adica in cazul in care se aplica anumite conditii, aveti dreptul sa restrictionati procesarea datelor dvs. personale.
  6. Dreptul de a se opune procesarii – adica in anumite cazuri aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor dvs. personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
  7. Dreptul de a se opune prelucrarii automate – ceea ce inseamna ca aveti dreptul sa faceti obiectii fata de procesarea automata, inclusiv de profilare; si sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Acest drept poate fi exercitat ori de cate ori exista un rezultat al profilarii care produce efecte juridice care te afecteaza sau te afecteaza in mod semnificativ.
  8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul sa obtineti datele dvs. personale intr-un format adecvat sau, daca este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul..
  9. Dreptul de a depune o plangere – in cazul in care refuzam cererea dvs. in baza Drepturilor de Acces, va vom oferi un motiv de ce. Daca nu sunteti multumit de modul in care a fost tratata solicitarea dvs., va rugam sa ne contactati.
  10. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce inseamna ca aveti dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.
  11. Dreptul de a retrage consimtamantul – ai dreptul retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastra personale.

Aceste drepturi pot fi exercitate prin transmiterea unei cereri, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, care va cuprinde solicitarile formulate si motivele acestora, catre noi la sediul nostru din Str. Canipiste 1 Aninoasa  sau electronic la adresa de e-mail: contact@vilonmedia.ro

Ce date personale colectam

Informatii pe care ni le-ati furnizat 
Aceasta poate fi adresa dvs. de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – in principal informatiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a va imbunatati experienta clientilor cu noi. Salvam informatiile pe care ni le furnizati pentru a putea comenta sau efectua alte activitati pe site. Aceste informatii includ, de exemplu, numele dvs. si adresa de e-mail.

Informatii colectate automat despre dvs. 
Aceasta include informatii care sunt stocate automat de module cookie si alte instrumente de sesiune. De exemplu, informatiile despre cosul de cumparaturi, adresa dvs. IP, istoricul de cumparaturi (daca exista), etc. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati experienta clientilor. Cand utilizati serviciile noastre sau cautati continutul site-ului nostru, activitatile dvs. pot fi inregistrate.

Informatii cu character public
Este posibil sa colectam informatii cu character public despre dvs.

Cum folosim datele dumneavoastra personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru a:

Noi folosim datele dvs. personale pe motive legitime si cu consimtamantul dumneavoastra.
Pe baza incheierii unui contract sau a indeplinirii obligatiilor contractuale, vom procesa datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

Pe baza unui interes legitim, ne procesam datele personale pentru urmatoarele scopuri:

Atata timp cat nu ne-ati informat, consideram ca prin a va oferi produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. din istoricul de cumparare / de navigare, este interesul nostru legitim.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele personale adunate si de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele in afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci cand este anonima. Salvam informatiile dvs. de facturare si alte informatii culese despre dvs. atat timp cat este necesar in scopuri contabile sau alte obligatii care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt mentionate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura ca:

Va vom informa despre orice procesare si scopuri ulterioare.

Pentru prestarea serviciilor noastre:
- Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor;
- Pentru a va factura pentru utilizarea serviciilor noastre sau pentru a va retrage suma corespunzatoare din credit;
- Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
- Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele si serviciile noastre;
- Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile si produsele noastre;
- Pentru a gestiona relatia noastra cu dumneavoastra ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta dumneavoastra cu noi;
- Evidenta electronica a clientilor, efectuarea raportarilor prevazute de lege catre autoritatile competente, evidenta serviciilor prestate.

In plus, va putem prelucra datele cu caracter personal in vederea satisfacerii unor interese legitime precum:
- prevenirea, detectarea si investigarea infractiunilor, inclusiv frauda si spalarea de bani sau finantarea actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale;
- gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel incat sa ne putem stabili serviciile, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa putem revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre.

 

Cine altcineva are acces la datele personale

Nu utilizam datele dvs. personale in relatia cu companii terte, parteneri sau alte persoane din exteriorul companiei.

Nu vom dezvalui datele dvs. personale tertilor sau institutiilor publice decat atunci cand suntem obligati din punct de vedere legal sa facem acest lucru. Am putea dezvalui datele dvs. personale unor terte parti daca v-ati dat acordul sau daca exista alte motive legale pentru aceasta.

 

Cum putem securiza datele d-voastra

Facem tot posibilul pentru a pastra datele dvs. personale in siguranta. Utilizam protocoale sigure pentru comunicare si transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea si pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizam sistemele noastre pentru posibile vulnerabilitati si atacuri.
Chiar daca incercam tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informatiilor. Cu toate acestea, ne angajam sa notificam autoritatile competente privind incalcarile protectiei datelor. De asemenea, va vom anunta daca exista o amenintare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem in mod rezonabil pentru a preveni incalcarea securitatii si pentru a asista autoritatile in cazul in care vor aparea incalcari.
Daca aveti un cont la noi, retineti ca trebuie sa pastrati secretul dvs. de utilizator si parola.

Toate informatiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate si am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate si necesare pentru a va proteja datele personale. PRESTATORUL evalueaza in permanenta securitatea retelei si gradul de adecvare al programului sau intern de securitate a informatiilor, care este destinat: (a) sa va ajute sa va asigurati datele impotriva pierderii, accesului sau divulgarii accidentale sau ilegale; (b) sa identificati riscurile previzibile in mod rezonabil pentru securitatea implementat (c) sa minimizati riscurile de securitate, inclusiv prin evaluarea riscurilor si prin testarea periodica. in plus, asiguram ca toate datele de plata sunt criptate utilizand tehnologia SSL.

Retineti ca, in ciuda masurilor pe care le-am implementat pentru a va proteja datele, transferul de date prin Internet sau alte retele deschise nu este niciodata complet sigur si exista riscul ca datele dvs. personale sa fie accesate de terti neautorizati.

Unde stocam datele dvs. si pentru cat timp?

Datele pe care le colectam despre dvs. vor fi stocate si procesate atat in interiorul, cat si in afara SEE, in servere securizate, pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru utilizatori. De exemplu - pentru construirea rapida a paginilor de internet sau a aplicatiilor mobile.

Vom pastra datele dvs. personale atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, luam in considerarea valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesam datele dvs. personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

in cazul in care aveti intrebari legate de perioada de pastrare a datelor dvs., va rugam sa ne contactati folosind Formularul de Contact.

 

Politica fata de minori

Nu intentionam sa colectam cu buna stiinta informatii de la minori. Nu vizam minorii ca potentiali beneficiari ai serviciilor noastre.

Cookie-urile si alte tehnologii pe care le folosim

Utilizam cookie-uri si / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clientilor, pentru a administra site-ul, a urmari comportamentul utilizatorilor pe site si pentru a colecta informatii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a va personaliza si imbunatati experienta cu noi.
Un cookie este un fisier text stocat pe computer dvs.. Cookie-urile stocheaza informatiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile sa functioneze mai bine. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteti controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivarii cookie-urilor poate impiedica utilizarea anumitor functii..

Utilizam cookie-urile in urmatoarele scopuri:

Puteti elimina modulele cookie stocate in computer prin setarile browserului. in mod alternativ, puteti controla anumite module cookie terta parte utilizand o platforma de imbunatatire a confidentialitatii, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies, vizitati allaboutcookies.org.

Utilizam Google Analytics pentru a masura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politica de confidentialitate pe care o puteti consulta la: here. Daca doriti sa renuntati la urmarirea de catre Google Analytics, accesati Google Analytics opt-out page.

Securitatea procesarii

Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.
In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

Informatii de contact

Autoritatea de Supraveghere

Website: http://www.dataprotection.ro/
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate.

 

S.C. VILON CROMER S.R.L. si S.C. TOKAIDO CONSULT S.R.L. se angajeaza sa va protejeze intimitatea. Contactati-ne la contact@vilonmedia.ro  daca aveti intrebari sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale si va vom ajuta cu placere. MediciFamilie.ro este proprietatea celor doua firme 

 

Termeni si conditii


S.C. VILON CROMER S.R.L., SC TOKAIDO CONSULT S.R.L.  (denumite in continuare Prestator) detin prezentul website-ul si sunt proprietare ale acestuia. 

S.C. VILON CROMER S.R.L.SC TOKAIDO CONSULT S.R.L.  au aceleasi drepturi si isi asuma aceleasi obligatii fata de orice client si/sau utilizator al website-ului (denumit in continuare "website").


Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs.,persoana fizica /juridica care viziteaza ori acceseaza website-ul si/sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile website-ului si Prestator, in calitatea sa de detinator si administrator al website-ului si de furnizor al Serviciilor website.


Este important sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa: MediciFamilie.ro. Acesarea, vizitarea website-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor website-ului, inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.


Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea website-ului si/sau utilizarea Serviciilor acestuia.

1. Definitii:

Utilizator - orice persoana fizica, care are capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza website-ul fiind interesata de datele, informatiile, anunturile si/sau Serviciile website-ului;
Client- orice persoana fizica, care are capacitate de exercitiu deplina- conform legii (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care contracteaza Serviciile oferite de catre oricare Prestator.

Prestator – oricare din societatile:
S.C. VILON MEDIA S.R.L. persoana juridica romana, cu sediul Str. Canipiste nr 1, Aninoasa, Dambovita, e-mail: contact@vilonmedia.ro

S.C. TOKAIDO CONSULT S.R.L. persoana juridica romana, cu sediul Str. Pandurilor 8, Targoviste, Dambovita, e-mail: contact@tokaido.ro

Anunt - oferta publica lansata de un Client cu scopul de a fi publicata de catre Prestator prin intermediul Website-ului cu privire la prestarea unui serviciu si/sau furnizarea unui produs.

Operatori - persoane special instruite de catre Prestator pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Clienti pe w.ebsite.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile la adresa MediciFamilie.ro/contact


Clientii care nu sunt de acord si nu accepta modificarea Termenilor si Conditiilor, vor transmite un e-mail la adresa: contact@vilonmedia.ro sau contact@tokaido.ro  , solicitand stergerea contului / anuntului si incetarea imediata a relatiei contractuale. 


Utilizatorii care nu sunt de acord si nu accepta modificarea Termenilor si Conditiilor, vor inceta imediat accesarea si utilizarea website-ului. 

Prestatorul nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea in ceea ce priveste continutul, imaginile si/sau orice alte simboluri, marcaje si/sau semne folosite/solicitate de catre Client in realizarea Anuntului postat pe website.


Clientul este singurul responsabil pentru continutul, imaginile si/sau orice alte simboluri, marcaje si/sau semne utilizate in realizarea Anuntului postat pe website.

 


2. Drepturile si Obligatiile Prestatorului

Prestatorul se obliga sa publice toate informatiile transmise de catre Clienti prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.


Prestatorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Prestator, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Prestatorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.


Prestatorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Prestatorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
Prestatorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.


Prestatorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.
Prestatorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Prestatorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Prestatorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.
Prestatorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Prestatorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Prestator.
Prestatorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Prestatorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.


Prestatorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Prestatorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.


Potrivit legislatiei in vigoare, Prestatorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.


Prestator va putea efectua teste si analize statistice in vederea optimizarii si eficientizarii politicilor practicate si in scopul imbunatatirii in mod obiectiv si nedescriminatoriu a activitatii Prestator si a experientei utilizatorilor , fara ca Prestator sa aiba obligatia de a informa utilizatorii cu privirea la efectuarea testelor sau la rezultatele acestora. Orice utilizator care nu doreste sa faca parte din grupul de utilizatori care in mod aleatoriu ajung sa participe in aceste teste sau orice alt utilizator care considera ca este dezavantajat de o astfel de initiativa, are dreptul sa solicite lamuriri privind statutul sau, urmand ca Prestator sa depuna toate diligentele pentru a reglementa situatia sesizata, atata timp cat solicitarea utilizatorului se dovedeste a fi una indreptatita.

 

3. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.


Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Prestatorului si/sau ale unor terte persoane.


Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Prestator pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Prestator spre punere la la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.


In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Prestatorului in acest sens.

 

4. Drepturile si Obligatiile Clientului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.


Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Prestatorului si/sau ale unor terte persoane.


Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Prestator pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Prestator spre punere la la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.


In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Prestatorului in acest sens.

 

5. Verificarea/Moderarea Anunturilor si a Conturilor

Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Prestatorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut.

Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.


Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Prestator (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Prestatorului).


Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.


Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:


Anunturile de comercializare a animalelor de companie trebuie sa respecte legile: 227/2002 pentru aprobarea programului de gestionare a cainlilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru Ratificarea Conventiei Europene pentru protectia animalelor de companie, Ordonanta de urgenta 55/2002 pentru Regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi.


Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente.

Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).


Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.

Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Prestator, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Website (inclusiv cele platite pentru a fi promovate sau platite deoarece depasesc numarul de anunturi gratuit premise in anumite categorii), Operatorii Prestatorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea

Anuntului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.

In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Website, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.
In cazul in care este refuzat la moderare un Anunt gratuit dintr-o categorie unde exista Limite de Anunturi Gratuite stabilite de Prestator, anuntul respectiv este considerat ca fiind folosit, in contorizarea numarului de Anunturi Gratuite disponibile spre publicare timp de 30 de zile de la data publicarii. Asadar, cu titlu de exemplu, daca un utilizator publica un Anunt Gratuit intr-o categorie unde limita de Anunturi Gratuite este 2, iar acesta este respins la moderare, utilizatorul va putea publica gratuit un singur anunt in aceeasi categorie, in urmatoarele 30 de zile.

In cazul in care refuzarea la moderare a unui Anunt gratis face ca numarul total de Anunturi ramase active sa fie sub limita stabilita, nu se ramburseaza pretul niciunui Anunt deja platit. Cu titlu de exemplu, daca un Utilizator inregistreaza doua Anunturi gratis si un al treilea taxabil, acestea sunt moderate simultan iar unul dintre Anunturile gratis este refuzat, in acest caz, desi limita Anunturilor gratis active pe Website nu este depasita, pretul celui de-al treilea Anunt nu se ramburseaza deoarece momentul determinarii statusului unui Anunt drept Anunt platit sau Anunt Gratuit este momentul inregistrarii efective (care este anterior moderarii).

In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Anuntul fara a remedia problemele semnalate, Prestatorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Website in vederea postarii de noi Anunturi sau administrarii Anunturilor existente.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Anunturi care au fost incheiate intre Prestator si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

 

6. Preturi. Modalitati de plata

Preturile pentru Servicii sunt afisate pe Site inainte de momentul achizitiei lor

 

7. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Prestator, respectiv Anunturile transmise/publicate/nepublicate de PRESTATOR. pe website, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.


Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Prestatorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de PRESTATOR ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Client al Website-ului, despre care au cunostinta.


Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website.


Plangerile si/sau sesizarile transmise Prestatorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Anunt), precum si orice alte date necesare Prestatorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Prestatorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Prestator, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Anuntului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Prestatorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Prestator cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.


Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

 

8. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. Prestator Online Services S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.

Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca PRESTATORUL sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Clienti si Utilizatori cu aceasta ocazie.


Inscrierea in baza de date se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, PRESTATORUL are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat al WEBSITE-ului


Ca abonat al WEBSITE-ului sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu WEBSITE-ul.


In urma utilizarii Paginii de WEBSITE, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail.


Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic "Date".
Datele vor fi prelucrate de catre PRESTATOR in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:


Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre PRESTATOR prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori si Clienti a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Prestatorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Prestator, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori si Clienti prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Prestator, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Prestatorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.


Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.


Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: S.C. VILON MEDIA S.R.L, str. Canepiste nr 1, Aninoasa Targoviste, Dambovita, S.C. TOKAIDO CONSULT S.R.L, str. Pandurilor nr 28, Aninoasa Targoviste, Dambovita  specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

 

9. Modificarile prezentului document

Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: Prestator.ro/termeni-de-utilizare. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

 

10. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.
Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

 

11. Modificarea Termenilor si Conditiilor

PRESTATOR-ul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii WEBSITE-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de WEBSITE sau de serviciile WEBSITE-ului ori prin accesarea SITE-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea WEBSITE-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor WEBSITE-ului